juliamaertachristina.blogg.se

antligen internet!

Kategori: Allmänt

hej alla!!
 
antligen har vi fatt tillrackligt bra internet for att jag ska orka blogga! det har strulat enda sedan vi kom hit.. hoppas att de loser det helt under helgen! det ar verkligen en stor skillnad, vikten man lagger pa tid och att fixa saker, man kan bara hoppas att snart menas denna veckan..
 
men allt annat ar super! projektet i byn banjara basti kanns bra, jobbar i en skola men kindergarden! vi har mest sjungit latar och lekt nu forsta veckan. maten ar hur god som helst, sangarna harda och skona och allt ar allmant soft!
 
men det marks omstallningen man maste vara beredd att gora att komma till ett land som indien, allt ar sa sjukt annorlunda! manniskor overallt, kor overallt och skrap overallt. ska forsoka ladda in bilder om de kan fixa internet snart ;)
 
nu ska vi snart sova, ska till staden pushkar tidigt imorgon och ut pa kamelsafari i oknen! ska bli saaa kul!
hors snart! ska forsoka bli lite battre pa att skriva, det ar inte min starkaste sida kanner jag nu haha..
 
kram!

Kommentarer

 • Maja säger:

  Saknar er tjejer!!!!!!!!!!! ha det bäst, PUSS

  2013-09-13 | 21:48:06
 • Lina säger:

  Hurra för blogginlägg!

  Idag pratade vi om Indien och om våldtäktsdomarna på de där fyra killarna, dödsstraff fick de ju... I alla fall, så hörde Elma att vi pratade om Indien, och då började hon beklaga sig över att hon inte fick följa med dig till Indien. Och så sa hon att du lovat att hon skulle få följa med, hon måste tycka att du är taskig som åkt utan henne :)

  Vi saknar dig! PUSS!

  2013-09-14 | 21:10:13
  Bloggadress: http://linapanyaaventyr.wordpress.com
 • Mor och far säger:

  Härligt att höra från dej igen.Här hänger regnet i luften och det är 15grader.Vi städar och hälsade på Camilla i går.Vi bytte Italien-minnen.Så skönt att allt verkar bra.Längtar efter dej:)Puss och kram

  2013-09-15 | 09:25:11
 • Camilla säger:

  Skönt att få lite update och få höra att du har det bra, låter ju som rena semestern! Ha det underbart nu, hoppas på fler inlägg snart! :) Älskar dig!

  2013-09-15 | 16:35:17

Kommentera inlägget här: