juliamaertachristina.blogg.se

lordag 21 september

Kategori: Allmänt

Denna helgen har vi stannat kvar pa centret. Idag ar det en volontar, carolin som ska aka vidare i indien. Kanns trakigt da hon blivit lite som en storasyster som visste allt nar vi kom hit och hon hade lite koll! Kommer sakna dig har! Imorgon kommer det en ny tjej fran spanien, sa da maste vi verkligen tanka pa att inte prata svenska hela tiden.. Dessutom har antligen vara simkort borjat fungera, efter mycket om och men... Hanna har akt fram och tillbaka till vodafonebutiken for att skriva om sina underskrifter tre ganger.. obeskrivligt! Men det ar skont att bara kunna ringa och prata rejalt med alla hemma. Sa skriv garna natt meddelande pa facebook om vad som hander hemma. Minsta lilla sak ar rolig! 
 
Idag var vi ute pa en liten morgonpromenad. Vi far egentligen inte rora oss sa mycket utanfor campen men om vi gar i grupp 4-5 pers sa gar det bra! Nar vi kommit en bit ut pa landet kom det en hel buss med indiska unga man och da blev vi lite skrajja och vande om haha.. Kan nog inte forklara hur mycket folk glor pa oss har nere.. man tror nastan man ar en utomjording. 
 
Idag har vi varit pa bollywoodbio, det var en speciell upplevelse.. ska skriva ett inlagg om det snart! Denna veckan har gatt hur fort som helst. Vi har dock provat bade hennamalning och saris, den vanligaste outfiten bland kvinnor har nere! 
 
hela ganget som ar har just nu fran vanster, Matilda, jag(fraga inte om hur mitt har ser ut :S), Hanna, Emilia, Carolin(akte idag), Sofia, Ann-kristin, Alma och Elin! 
 
 

Kommentarer

  • Carro säger:

    Hejsan hoppsan fina Julia! Nu har jag hittat hit också, roligt att läsa vad som händer på campen och ibanjara sedan jag åkte, hihi.... Jag har precis anlänt till Agra med nattbussen!
    Hoppas allt är bra med er :-)

    Kram

    Ps.skrev du upp receptet på daalen iom cookingclassen vi hade? :-)

    2013-09-29 | 04:38:37
    Bloggadress: http://www.carolinwestlund.se

Kommentera inlägget här: