juliamaertachristina.blogg.se

Sista kvällen som 20åring!

Kategori: Allmänt

Hej vänner! Här är allt under kontroll, dock är det svinkallt och Niklas spydde inatt :S ingen aning om vad som hände men på kvällen i söndags kände han sig dålig och spydde senare på kvällen och på natten.. Idag har stackarn legat som en bäbis i sängen och åt inget förrän jag kom hem från jobbet kl 5.. Ska försöka trycka i honom något mer ikväll så hans mage får något att jobba med.. Börjar bli trött på dessa plötsliga magsjukdomar nu! 

I fredags var det anzac day här nere. Då hyllar man alla som deltagit och avlidit i krig för Australiens arme. Vi var nere och tittade på en parad på förmiddagen och det var rätt kul att se! Alla andra lände förutom Sverige verkar vara så sjukt patriotiska! Tråkigt Sverige! 
Jobbade senare och resten av helgen på marknaden och det gick bra, kul som vanligt! Jobbar med världens skönaste kille, Cameron, en australiensare som vart med om allt man kan komma på mellan gayhorhus i Thailand till att vara fast med sin motorcykel i ökenoutbacken i 12 timmar utan vatten.. Han förgyller helgen kan man säga :) 

I lördags begav vi oss till hamnen till ett ställe som heter little creatures och creatures next door och åt/drack och pratade! Little creatures är ett ölbryggeri som är så sjukt coolt! Ska försöka ta bilder någon dag, definitivt ett av mina favoritställen i Freo! Senare gick vi vidare till newport, en nattklubb och dansade! Bra kväll som slutade med chailatte och bagel med Steffie kollandes på weeds! På söndagen jobbade jag till kl fyra och sprang sedan till bion för att titta på en film som heter tracks med Steffie och Niklas! Filmen var baserad på en sann historia och handlade om en tjej från Alice springs, mitten av Oz, som gick därifrån till havet. Filmtips!! Riktigt bra :) 

Idag är det min sista kväll som 20åring och vi har snart varit här i nio veckor.. Helt stört vad tiden går fort! DET ÄR SNART MAJ?!?!?!?!?!!?!!?!! 

Zombieeyes på creatures next door! Från vänster: Jana, Steffie, Sandra, Ben, jag och Niklas


Kommentarer

 • Birgitta Englund säger:

  Hörde av Niklas att han hade magsjuka :( tråkigt .hoppas han mår bättre imorgon.
  Svinkallt skriver du, hur kallt är det ?
  Så kul att du skriver på bloggen :)
  Kram till er och ge Niklas en kryapådig kram ♥

  2014-04-28 | 19:10:50

Kommentera inlägget här: