juliamaertachristina.blogg.se

Carnarvon

Kategori: Allmänt

Efter mer än 100mil på vägen har vi nått carnarvon och våra mobiler har fått teckning och vi har hittat wi-fi! Vi trivs löjligt bra att bo i bilen och på dagen längtar vi efter den (lite för hårda) sängen och på natten ser vi fram emot att vara på vägen igen. Roadtrip=gillas starkt! Man får dock peppa varandra när humöret tryter, vi måste varje dag packa ur och packa om bilen för att kunna sova/köra vidare. Dessutom har vi så sjukt mycket saker och det kan reta upp en ibland.. 

Vi har nu passerat Geraldton, Norrh Hampton, Kalbarri nationalpark, shark bay & monkey mia och nu är vi då i Carnarvon! Imorgon fortsätter vi resan och styr kosan mot Coral Bay! 

Kommentarer

  • Stina Gjersvold säger:

    Det är till att bo flott Tur ni har nära till badet Vilken packning ni har fått Det blir till att stå på marknaden o sälja prylar då resan är slut Kram från "mormor Stina"

    2014-06-20 | 10:06:32
  • Mamma och pappa säger:

    Åh vilket äventyr ni är ute på. Vi måste ordna en karta över Australien så vi kan se hur er resa går. Längtar efter er men vi förstår att ni har det bra. Kram från mor och far.

    2014-06-21 | 13:19:54

Kommentera inlägget här: