juliamaertachristina.blogg.se

fredag

Kategori: Allmänt

Lista över de senaste dagarna/veckorna:
 • Så många av de som bott här länge har lämnat hostlet och det blir bara mer och mer tomt. Just nu har det iof kommit ganska mycket nytt folk men man orkar inte riktigt socialisera sig med alla när man vet att man endå ska åka om ca 1 1/2 vecka, (till Bali!!!!!!) därför är det mest lugnt på kvällarna och vi käkar middag, tittat på film och pratar skit.
 • Både jag och Niklas jobbar rätt mycket nu, dessutom jobbar vi om varandra (jag är ledig ons/tors och Niklas är ledig lör/sön) vilket innebär att vi inte riktigt kan hitta på något större att göra! Bra för plånboken och framtida resor, tråkigt för bloggen
 • Förra fredagen, för en vecka sedan, fyllde Katrin 23 år (vissa av er vet vem hon är!) så jag åkte över till hennes kompis lägenhet och träffade ett helt gäng svenskar! Vi åkte in till perth på kvällen och gick ut, superkul! Hoppas att det hinns med någon mer gång innan vi åker vidare! Grattis igen Katrin!
 • Förra söndagen jobbade jag på marknaden inne i perth och sålde juice för dem där, då kom det fram ett par med två unga tjejer och betalade med en falsk 50$ sedel, (ca250kr) vilket vi inte upptäckte förräns de gått iväg en bit. Paret såg ut som methknarkare och var allmänt hotfulla vilket resulterade i en mindre tuff Julia vid konfrontationen. Kvinnan tog alla pengar, falska som äkta och gick iväg och där stod jag som en mes haha.. Efter ett prat med polisen var det lite lugnare och chefen var inte alltför sur som tur var! Usch vad många skummisar och knarkare det finns i detta land!
 
 • I onsdags tog jag och Steffie en tur till leederville, en förort till perth som skulle vara fräck. Efter många om och men tog vi oss dit och blev så impade. Hela Storgatan var full i fik, klubbar, restauranger och affärer i samma hipster/gammaldags/ny anda och vi blev kära! Så himla fina småställen vi hittade och vi var helnöjda med vår utflykt. Leederville är värt att besöka igen!
 
 
 
en kängru! 
 
 
har aldrig förr tyckt om chailatte men här nere dricker jag det alldeles för mycket.. varför?! 
 
 
 

Kommentarer

 • Maja säger:

  Härligt med lite uppdatering, är så nyfiken hela tiden om vad du håller på med :) läskigt bara med den falska sedeln!
  Är såå avundsjuk på bali, se till att ha det grymt och ta massa fina kort!! och juste, du dricker massa chailatte för att det är gott helt enkelt julia ;) saknar dig massor, kan inte fatta att det blir en heeel sommar utan min fina vän här hemma <3

  2014-05-16 | 12:42:21

Kommentera inlägget här: