juliamaertachristina.blogg.se

Mina jobboutfits

Kategori: Allmänt

Jobbar fulltid på boost nu vilket innebär typ fem h om dagen sex dagar vi veckan, hääääärligt!! 


Såhär ser jag ut där! 

Har ännu bara gjort ett pass på nosh eftersom jag endå jobbar på mycket, men där hade jag denna vackra utstyrsel.. Haha!!Obekvämt värre assååå..

Miss dålig på att uppdatera

Kategori: Allmänt

Hej alla fina där hemma! Sjukt dålig på att uppdatera just nu men det händer helt ärligt inte så mycket haha!

Förra helgen var vi med Gina Johansen(en tjej från Ödeborg som bott här i några år!) på rodeo! Där de har tjurridning och också med hästar som försöker slänga av en haha! Det var riktigt häftigt att se och både jag och Niklas blev lite skraja och imponerade på samma gång! Vill dock inte prova det själv tror jag! Alla hade comboyboots, utsvängda jeans, rutig skjorta istoppad i brallorna med ett alldeles förstort bälte och en cowboyhatt ;) rena Texas/vilda västern! Kul att se men väldigt glad att vi inte har detta mode så utbrett i Sverige.. Hujedamig.

Jag har färgat håret!! Från mitt gul/gröna blähår till en jättefin naturlig blond! SÅ NÖJD! 

Ni vet ju inte exakt hur det var innan men det ska ni vara glada för.. :)

Vår fina Niklas har fyllt hela 24 år?!? Han blir gammal den lille grabben. På hans födelsedag åt vi detta: 

Jag har fått TVÅ jobb :D jobbar nu på boost-juice(fortsätter min juicekarriär).. Det är ett företag som finns över hela Oz som säljer smoothies och juicer! Nyttigt och bra är det också så det ska faktiskt bli kul. Gjorde min första dag idag och ska dit igen imorgon. 
Mitt andra jobb är hos ett bemanningsföretag inom service eller hospitality(finns inget bra svenskt ord :() där blir man rekryterad till olika event som servitörer, bartenders, kökshjälp mm.. Vi har fått en övning i hur man dukar upp bord och serverar på event och på lördag ska jag göra mitt första skift på Sydney cricket ground! Vet inte exakt vad det är jag ska göra än utan man kan bli placerad lite vartsomhelst. Nervöst men roligt! Hoppas jag inte tappar nån bricka med champagneglas eller häller soppa i någons nacke... Nosh hospitality group som jag jobbar för har hjälpt till att arrangera middagar för både FIFA, de olympiska spelen, guvernörer och de håller även i sittningar på jul och nyår i town hall! Läskigt men kul! Har idag letat i tre timmar för att hitta kläderna man måste ha men är endå inte klar.. Suck! 

Hoppas allt är fint med er mina nära och kära, vi längtar efter er alla jättemycket och pratar nästan varje dag om att vi egentligen hade varit helt okej med att åka hem nu. Men vintern är ju påväg och vi har kommit fram till att vi nog hade ångrat oss om vinken hem nu. Så vi får hålla ut lite till! Puss och kram och ta hand om er!❤️❤️ 

Mata papegojor på balkongen

Kategori: Allmänt

Fredag och en liten lägenhetsvisning!

Kategori: AllmäntVårt sovrum! 

Vardagsrum med matplats, tv och soffa

Utsikt från balkongen! Vi ser hela vägen till Bondi beach och det tar 5-10 min att gå dit! 

Köket! 

Vi delar ju då lägenheten med ett annat par, han är italiensk och hon är australiensare? Tror jag.. Knappt hunnit prata med henne ännu! De har ett sovrum och vi har ett så delar vi på resten av lägenheten! Funkar bra iallafall såhär på tredje dagen! ;) har äntligen fått tvätta våra kläder ordentligt och kommit i ordning litegrann! Niklas har jobbat i två dagar nu med nån bortgrejs? Så jag har haft fria händer att fixa iordning och kolla på gamla big brotheravsnitt... Så produktiv blir jag när jag inte har något jobb haha... Har sökt hur mycket som helst och varit på en intervju och en trial men de hör av sig först i slutet av veckan! Börjat verkligen förstå frustrationen och värdelöskänslan som många som varit arbetslösa pratat om.. Har aldrig riktigt varit i sitsen att jag måste ut och söka på egen hand för att jag faktiskt måste tjäna pengar innan och det är speciellt. Blir verkligen rätt värdelös och bara ligger i sängen istället för att gör något. Får skärpa till mig i nästa vecka, det är något som är säkert iallafall!

Nåja, idag är det fredag och jag ska faktiskt ut ikväll! Fick kontakt med en tjej på fb-gruppen svenskar i Sydney och ska ut med henne och en av hennes kompis ikväll! Hoppas det blir kul!! Känner att jag har lite torka på kompisar just nu, såfort Niklas lämnar mig för att gå till jobbet så känner jag mig superensam och bara vill att han ska komma tillbaka igen.. Blir väl bra att träffa lite folk kanske! Tror att Niklas ska jobba på lördag så han får snällt stanna hemma stackarn! Han får vara försörjaren i förhållandet lite såhär i början ser det ut som! Hoppas han snart kommer hem, sjukt tråkigt här utan honom iallafall! Måste gå och handla och hämta hans kläder som vi lämnade på tvätt igår, men jag finner inte orken asså... Haha hoppas ni har mer ork där hemma i sommarsverige! Puss!