juliamaertachristina.blogg.se

Update!

Kategori: Allmänt
Promenad vid watsons bay för några helger sedan! 
I helgen har vi båda varit lediga och det har varit väldigt skönt med soligt väder! Igår åt vi lunch vid circular quay och tog en promenad vid operahuset och hamnen! Mysig dg som avslutades med en utgång i darling harbour med två svenska tjejer, Camilla och Sara samt två från England, Gemma och Lauren! 

Vi bokade även flyg till Thailand igår! Vi åker til den 19e december och spenderar jul och nyår där med Niklas familj! Det ska bli så himla mysigt och vi ser fram emot det såååå mycket! Är dock rädd att den hemmakänslan man kommer få då kommer att göra saknaden efter alla där hemma värre.. Önskar jag kunde flyga över alla till oss, det hade väl varit perfekt? :D 

Idag har vi tagit en tripp till Ikea! Vi åt köttbullar, kanelbullar och köpte lösgodis samt marabou! En 200g kaka kostade nästan 60kr???!?!?!! Helt sinnessjukt och jag skäms nästan att jag köpte den.. Men vad gör man inte för sin choklad? Apelsinkrokant blev det iallafall, bäste❤️ :D 


God natt torsdag

Kategori: Allmänt

Saker jag börjat gilla (supermycket) i Australien: 
Chailatte
M&m's (Maja jag är beredd att be om ursäkt för min tidigare negativa inställning till din fascination av dessa små underbara skapelser) 
Bananabread
Pumpa i ugn
Sötpotatis i ugn
Majskolvar
Tacos (älskade det innan men nu efter att Niklas blivit trött på det hade jag nog kunnat äta det varje dag, kanske just för att jag får allt för mig själv :D ) 
Håkan Hellström 
Svensk musik överhuvudtaget

Försöker fortfarande lära mig att gilla ren avokado, går väl sådär :/

Kategori: AllmäntNiklas är på bio och jag har en miniförfest för mig själv! 

Ska ut och fira Gina som fyller år! Pussokram! 

bättre sent än aldrig - Darwin!

Kategori: Allmänt

höll en black-headed python
 
 
 
 
åt såå många gottiga barbecues med vin :D
 
japp, hon är vegetarian!
 
niklas älskar selfies!
 
 
packa ur packa i packa om...
 
 
marknad!
 
med roliga tvålar... :)
 
 
solnedgången på mindil beach i darwin, ganska fullpackat!
 
 
packa om inför säljningen av vår pärla :(
 
 
 
 
slängde sååå mycket av mina kläder i Darwin :'( fick inte plats med det i min väska inför flyget till Sydney.. något jag ångestar över nu kan jag säga!